Hotspottip: Zus Zwolle


Zus Zwolle
Broerenstraat 9, 8011 VB ZwollePink-lovers opgelet! Een spikspinternieuwe hotspot in Zwolle! Op 30 mei 2020 opende Zus Zwolle haar deuren en afgelopen week nam ik samen met Pascalle van @diemetdatgrijzehaar een kijkje op deze toffe plek.

Roze met een gouden knipoog

‘Ik weet wat je lievelingskleur is’ zei een meisje tegen Myrthe van Zus Zwolle. ‘Roze!’. En dat is te zien. Bijna alles is roze en heeft een goudkleurige touch. Heerlijk!

Bij Zus Zwolle kan je terecht voor een goede kop koffie of thee, de allerleukste cadeautjes en woonaccessoires maar ook koffie om mee te nemen.

Roze drankjes & lekkernijen

Het is een compact zaakje maar daardoor voelt het meteen heel gezellig en knus. Wij plofte neer op een heerlijke bank en bestelde een Latte Macchiato met natuurlijk een roze twist. Daarbij bestelde we een party on a stick; Pascalle de brownie-variant en ik ging voor de merengue.

We hebben heerlijk zitten kletsen en rustig zitten kijken naar alle mensen die voorbij kwamen. Sommige lopen even binnen voor een kop koffie voor onderweg, andere snuffelen even bij de leuke cadeautjes en woonaccessoires en weer andere plofte ook op een van de banken om te genieten van een goede kop (roze) koffie.

Cadeautjes

Zoals ik al schreef kon ik mijn ogen ook niet afhouden van alle leuke woonaccessoires, cadeautjes, sieraden en kaarten. Wat een onwijs leuke spullen zijn er bij Zus Zwolle te koop.

Pascalle was helemaal fan van de krokodil en deze ging dan ook met haar mee naar huis. Super leuk! Ik weet zeker dat hij een heel leuk plekje gaat krijgen in haar nieuwe huisje.

Ikzelf deed inspiratie op voor Pieter Pinguïn. Ik vond zelf vorig jaar een pinguïn in de kringloop in een witte kleur. Toen ik hem hier zag staan in een gouden kleur was ik natuurlijk helemaal verkocht. Heeeeeele grote kans dat Pieter binnenkort een ander kleurtje krijgt.

Ben je dol op roze? Heb je zin in koffie of ben je op zoek naar leuke cadeautjes? Loop dan zeker een keer binnen bij Zus Zwolle. Een unieke plek in de binnenstad van Zwolle. I like itttt!


2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Ivo de lange schreef:

    Too gedaan!! Goed verhaal!!

    1. Favoriete Plekje schreef:

      Thanks Ivo!

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!