Hotspottip: Imagine, mode met ervaring


Imagine, mode met ervaring
Van Karnebeekstraat 19, 8011 JA Zwolle

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 -17.00 uur


Denk je even in.. zaterdagochtend, regen, beknelde pees in je voet en net iets te ver moeten ‘strompelen’ naar de plek van bestemming. Ik had het alweer heeee-le-maal gehad..

We parkeerde onze auto op de parkeerplaats bij de van Karnebeekstraat en eigenlijk gaan wij nooit met de auto naar de stad toe. Vanwege mijn voet was het nu een goed idee om toch maar een keer de auto te pakken. Ik ‘strompelde’ de weg over en opeens viel mijn oog op een etalage met de tekst: ‘mode met ervaring!’’ Je snapt dat ik hier natuurlijk naar binnen moest en daarom stapte ik Imagine, mode met ervaring binnen!

Grappig dat je zo opeens nieuwe plekjes ontdekt wanneer je een keer van je ‘standaard fietsroute’ afwijkt. Bij binnenkomst zag ik al meteen hoe netjes de winkel is en hoe leuk de kleding aan je wordt gepresenteerd. De rekken waar de kleding op hangt zijn bijvoorbeeld gemaakt van koperkleurige buizen en alles hangt op maat.

Bij Imagine vind je een ruim assortiment aan tweedehands dameskleding in verschillende stijlen van jurken tot broeken en van lingerie tot galakleding. Om je outfit af te maken verkopen ze ook nog schoenen, leuke sieraden, tassen, hoeden en sjaals. Ik zag zelfs scrunchies liggen.

Ik paste twee hele leuke jurken maar helaas was de ene me iets te stak en vond ik bij de tweede de pasvorm niet passen bij mijn lichaam. Jammer! Toen ik de jurken terughing in het rek, viel mijn oog op geweldige laarzen en mijn hart maakte meteen een sprongetje. ‘Wauw mop, deze laarzen vind ik zo mooi!’ René gaf ook meteen aan dat hij ze erg leuk vond en dit gaf voor mij nog meer de doorslag dat ik ze wilde passen. Ik zat natuurlijk nog steeds met mijn pijnlijke voet maar nu echt even verstand op nul, tanden op elkaar en passen. Yay, ze zaten echt meteen geweldig en ze belande dus in mijn mandje.

Tijdens het afrekenen maakte ik nog een praatje met de verkoopster en zij gaf aan dat ze probeert een item in de winkel te prijzen op 25% van de originele verkoopprijs. Echter gaf ze ook aan dat dit niet altijd lukt. Zo hing er bijvoorbeeld een trui, die er werkelijk nog geweldig uitzag, met een nieuwwaarde van €600,- Hierbij hanteerde ze natuurlijk geen 25% maar hing hij in de winkel voor €70,-. Kijk, dat is nog eens een leuk ‘koopje’!

Ik kocht uiteindelijk enkel deze geweldige laarzen voor €27,50 maar ik loop zeker binnenkort weer binnen om opnieuw even te snuffelen. Zo leuk!

Mocht je ooit een dag naar Zwolle gaan en vind je het leuk om in tweedehands winkels te snuffelen, dan is het zeker een aanrader om deze hotspot aan je lijstje toe te voegen.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!