Hotspottip: De Heilige Boon in Zwolle


De Heilige Boon Zwolle
Noordzeelaan 6, 8017 JW Zwolle

Openingstijden:
ma t/m vrij 08.00 – 17.30 uur


Ken je van die dagen dat je in de ochtend wakker wordt en onwijs veel zin hebt in een koffietje buiten de deur. Vandaag was zo’n dag! Ik ben vandaag vrij en op zulke dagen vind ik het heerlijk om in mijn eentje even een koffietje te doen.

Vorig jaar september opende koffiezaak de Heilige boon de deuren in Zwolle en ik was er eigenlijk nog niet geweest maar wel onwijs benieuwd. Vandaag bedacht ik me dus geen moment en dronk mijn koffie bij de Heilige Boon.

Het eerste wat me opviel was het zonnetje dat heerlijk naar binnen scheen door de vele ramen; ik ben altijd fan van koffiezaakjes waar de zon naar binnen schijnt en het dus heerlijk licht is. Doordat de koffiezaak op een hoek zit heb je van meerdere kanten licht naar binnen schijnen. Erg tof!

Je kunt bij de Heilige Boon terecht voor een snelle ‘meeneemkoffie’ en een broodje, maar even rustig zitten en in alle rust genieten van je koffie is natuurlijk ook een optie. Ik koos voor dat laatste en bestelde een cappuccino. Op het moment dat ik binnenkwam was er niemand anders in de zaak en dat bood mij de kans om even wat fijne kiekjes te schieten van deze instagramwaardige plek; want kijk nou, deze inrichting is toch TE leuk!

Later, tegen lunchtijd kwamen er verschillende mensen binnen om eventjes een koffietje te halen of een broodje te eten. Ik zag ook dat ze overheerlijke muffins hadden en diverse soorten gebak. Hier ga ik zeker nog een keer voor terug.

Mocht je in de buurt zijn van station Zwolle, aan de kant van Hanzeland, dan zou ik zeker zeggen ga eens langs want ik vind het een hele fijne plek om heerlijk te genieten van een koffietje! 


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!