Het Favoriete Plekje van Ursula van @Ursula67

Het is weer tijd voor de rubriek: ‘Het Favoriete Plekje van …’ met daarin jullie in de hoofdrol! In deze rubriek deel ik het favoriete plekje van één van mijn volgers in of rond zijn of haar huis en beschrijven ze zelf waarom dit juist hun favoriete plekje is.

Deze keer ‘Het Favoriete Plekje van …’ Ursula van @ursula67.

Wie ben ik?

Hallo allemaal hier op Favoriete Plekje. Ik ben Ursula, 55 jaar oud en getrouwd met Leo. Samen hebben wij 2 zonen en zijn wij trotse opa en oma van 2 kleinkinderen. Ik ben dol op dieren en wandel graag in de natuur, omdat ikzelf de ruimte niet heb geniet ik in mijn vrije tijd van Camping De Groenstraat, mijn favoriete plekje in mijn omgeving. 

Deze plek is voor mij genieten!

Deze plek geeft mij enorm veel energie. Alles is perfect en prachtig afgewerkt, kleurrijk in de zomer, druk en ze hebben er zelfs 2 ezels, mijn lievelingsdieren. Sinds 2012 zorgen manlief en ik ervoor dat de wei en stal schoon zijn. Ik knuffel ze graag, maar geniet ik vooral van deze plek.

Ik zou er heel graag zelf willen wonen. Vooral voor de rust en omdat iedereen daar heen komt om te genieten. Zelfs met mijn kleinkinderen. Hoe leuk!

Dit was ‘m alweer voor deze keer; ‘Het Favoriete Plekje van …’ en lieve Ursula heel erg bedankt dat je dit fijne plekje met ons wilde delen. Wil jij ook graag je favoriete plekje in of om je huis delen op mijn website? En vind jij het leuk om ook een keer aan deze rubriek mee te doen? Stuur dan een berichtje.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!