‘Het Favoriete Plekje van’ – Tanja & Alieke van @groen_stekje

Elke maandag is het tijd voor de rubriek: ‘Het Favoriete Plekje van …’ met daarin jullie in de hoofdrol! In deze rubriek deel ik het favoriete plekje van één van mijn volgers in of rond zijn of haar huis en beschrijven ze zelf waarom dit juist hun favoriete plekje is.

Deze keer ‘Het Favoriete Plekje van …’ de zussen Tanja en Alieke van @groen_stekje.

Wie zijn wij?

Wij zijn Tanja & Alieke van groen_stekje, 2 zussen die fan zijn van planten, interieur en moestuin.

Ongeveer 2 jaar geleden dacht Tanja; ‘laat ik eens beginnen met een IG account over planten’. Ze had inmiddels al heel wat planten staan, later werd Alieke ook enthousiast en hebben we onze feed zo aangepast dat we nu bijna altijd een combi foto posten van interieur en planten.


Alieke woont nu alweer sinds 2015  in een nieuwbouw huis in Putten. Mooie plaats op de Veluwe. Eerst heeft ze de oude meubels meegenomen van haar vorige huis, maar nu is alles weer in een nieuwe stijl. Tanja woont ook heerlijk op de Veluwe maar dan in de plaats Ermelo, een bovenwoning midden in het centrum.

Perfecte match

Alieke richt zich altijd op interieur en Tanja op de planten. Alieke maakt de foto’s en Tanja is de bedenker en zorgt voor toffe samenwerkingen en giveaways met verschillende bedrijven. Zo zijn wij een perfecte zussen match die elkaar goed aanvullen.

Via het IG account van Favoriete Plekje zagen we dat zij een leuke rubriek heeft opgezet om ons favoriete plekje te laten zien. Hier doen wij graag aan mee.

Zzzzzzz

Wij zijn beide dol op de slaapkamer van Alieke. Deze hebben we net opgeknapt. Eerst hadden we nog de oude meubels van het vorige huis, maar nu is alles in de smaak en stijl hoe wij het leuk vinden. Het is een lichte kamer, met uiteraard veel planten.


We hebben ook nieuwe houten jaloezieën, daar zijn wij echt super blij mee omdat de kat van Alieke, Lizzy, dan ook lekker in de slaapkamer mag komen. We hebben een kantel- kiepraam en dat is voor katten gevaarlijk. Maar door de nieuwe jaloezieën kan Lizzy er niet meer bij en kan ze heerlijk slapen op het nieuwe bed.

Waarom is de slaapkamer ons favoriete plekje? Omdat het helemaal naar onze smaak is, nieuw bed, nieuwe kleur op de muur, nieuwe accessoires. Wij zijn trots om deze kamer te laten zien aan andere mensen.


Het wandkleed komt van Maisons du Monde, het pompom deken van Benio, het bed van Karup Design (via Wehkamp) en de accessoires van Loods 5. Kortom een heerlijke droomkamer.

Groene groet,
Alieke & Tanja van groen_stekje

Dit was de alweer de vierde ‘Het Favoriete Plekje van …’ en lieve dames heel erg bedankt dat jullie dit fijne plekje met ons wilde delen. Wil jij ook graag je favoriete plekje in of om je huis delen op mijn website? En vind jij het leuk om ook een keer aan deze rubriek mee te doen? Stuur dan een berichtje.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!