‘Het Favoriete Plekje van’ – Shaniska van @sproetjeshuis

Elke maandag is het tijd voor de rubriek: ‘Het Favoriete Plekje van …’ met daarin jullie in de hoofdrol! In deze rubriek deel ik het favoriete plekje van één van mijn volgers in of rond zijn of haar huis en beschrijven ze zelf waarom dit juist hun favoriete plekje is.

Deze keer ‘Het Favoriete Plekje van …’ Shaniska van @sproetjeshuis.


Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Shaniska. Ik woon samen met mijn vriend en dochter in een klein dorpje in Swifterbant. In januari zijn wij trotse ouders geworden van Olivia. Ik ben een thuisblijf-mama en hier geniet ik echt ultiem van! In mijn zwangerschap is mijn contract niet verlengd en eigenlijk is dit dus een geluk bij een ongelukje geweest.


Ik hou ervan om met interieur bezig te zijn en mijn huis constant te veranderen. Verder vind ik het tegenwoordig natuurlijk ook leuk om mijn leven te delen m.b.t. het moederschap en dit deel ik dan ook op mijn blog. In mijn vrije tijd tennis ik graag. 

De babykamer, mijn favoriete plekje!

Mijn favoriete plekje is toch echt wel de babykamer. Lekker cliché misschien 😉 maar het is écht waar. Mijn vriend en ik hadden altijd een deal wat betreft de inrichting en styling van het huis. De deal was dat hij zich nergens mee zou bemoeien zolang er geen roze in huis kwam. Gelukkig heeft die een uitzondering weten te maken voor Olivia haar kamer, want die is op en top roze! 


Ik vind het kamertje zelf heel erg sfeervol maar niet te druk voor een babykamer. Het roze bloemetjes behang in combinatie met het roze bedhemeltje maakt het kamertje helemaal af. Het behang komt bij Swiets vandaan en is vintage! Hoe leuk en uniek is dat.


Maar er is ook één nadeel aan haar kamer, en dat is de witte rotan stoel. Deze zit namelijk echt totaal niet lekker. Deze stoel hadden we nog staan en we vroegen ons af bij het inrichten van de kamer hoe vaak je nou een stoel gebruikt, nou ik kan je zeggen, vaker dan je denkt! Zeker aan het begin wanneer je nog de nachtfles geeft.. 


Al met al, ben ik super tevreden met haar kamer. Ik ben totaal geen ochtendmens, maar wanneer Olivia om 7 uur ’s ochtends mij haar grootste lach geeft, smelt ik. Logisch dus dat haar kamertje mijn favoriete plekje is! 

Liefs, Shaniska. 

Dit was ‘m alweer voor deze week; ‘Het Favoriete Plekje van …’ en lieve Shaniska heel erg bedankt dat je dit fijne plekje met ons wilde delen. Wil jij ook graag je favoriete plekje in of om je huis delen op mijn website? En vind jij het leuk om ook een keer aan deze rubriek mee te doen? Stuur dan een berichtje.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!