‘Het Favoriete Plekje van’ – Kristel van @kristel.de.goffau

Het is weer tijd voor de rubriek: ‘Het Favoriete Plekje van …’ met daarin jullie in de hoofdrol! In deze rubriek deel ik het favoriete plekje van één van mijn volgers in of rond zijn of haar huis en beschrijven ze zelf waarom dit juist hun favoriete plekje is.

Deze keer ‘Het Favoriete Plekje van …’ Kristel van @kristel.de.goffau.

Wie ben ik?

Hi, ik ben Kristel, een 18 jarige Zeeuwse die dol is op het delen van leuke kiekjes op haar instagrampagina. Al mijn hele leven woon ik in Zeeland, waarvan al ruim 15 jaar in een klein dorpje omringt door de mooiste plekjes en natuur.

Het is op die plekjes waar ik het meeste tot rust kom. Uitzicht over het water, loom in het gras, op een strandje of aan de dijk, met een fijn boek. Niemand om je heen en heerlijk offline genieten. Wanneer ik dan over de Ooster- of Westerschelde kijk besef ik me telkens weer hoe heerlijk het is om hier te wonen.

In alle seizoenen is Zeeland prachtig

Niet alleen in de zomer, maar ook zeker in de winter ga ik vaak ‘s avonds even uitwaaien met mijn vriend langs de dijken en als het een beetje weer is vind ik het zo fijn om in het weekend te picknicken met een vriendin op een klein strandje op een steenworp afstand van mijn huis.

De geur van de zee, mooie gesprekken en lekker eten zorgen ervoor dat ik zulke plekjes alleen maar leuker ga vinden. Het was voor mij dan ook onmogelijk om één favoriet plekje specifiek uit te lichten..

Motivatie

Sinds 2018 studeer ik HBO Officemanagement en op het moment van schrijven ben ik bezig met mijn afstudeeropdracht. Hierdoor ben ik bijna altijd thuis aan het werk en op momenten van weinig motivatie of inspiratie loop ik even naar buiten, de frisse lucht in, langs de schapen, koeien en paarden en geniet ik van wat de natuur te bieden heeft. Een half uurtje later kan ik vaak weer vol motivatie verder aan mijn opdrachten.

De perfecte plek voor mij

Wat mij betreft ga ik nooit meer weg uit Zeeland. Je kunt hier zo heerlijk vrij wonen, je loopt zo de zee in en het is er altijd rustig. Voor mij de perfecte plek om te wonen, midden in de natuur! En jij, ben jij meer een stadsmens of hou je, net als ik, ook zo van dorpjes en het platteland?

Liefs Kristel.

Dit was ‘m alweer voor deze keer; ‘Het Favoriete Plekje van …’ en lieve Kristel heel erg bedankt dat je dit fijne plekje met ons wilde delen. Wil jij ook graag je favoriete plekje in of om je huis delen op mijn website? En vind jij het leuk om ook een keer aan deze rubriek mee te doen? Stuur dan een berichtje.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!