‘Het Favoriete Plekje van’ – Daphne van @een.huisje.in.dordt

Tijd voor een nieuwe rubriek op mijn website. ‘Het Favoriete Plekje van …’ met daarin jullie in de hoofdrol! In deze rubriek deel ik het favoriete plekje van één van mijn volgers in of rond zijn of haar huis en beschrijven ze zelf waarom dit juist hun favoriete plekje is.

Deze keer ‘Het Favoriete Plekje van …’ Daphne van @een.huisje.in.dordt.

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Daphne, een 24-jarige blondine die erg fan is van het combineren van kleuren, bloemen, velvet en printjes. Samen met mijn vriend woon ik nu iets meer dan een jaar in een toffe jaren 30 woning in Dordrecht. 


Ons balkon

Sinds april van dit jaar is ons balkon mijn FAVORIETE plekje in ons huis. Toen we beiden vanuit huis aan het werk waren door de Corona-maatregelen, hebben we ons balkon een make-over gegeven. Van een kaal, leeg en saai balkon naar een superfijn plekje om te chillen in de zon.


Mijn liefde voor velvet is in heel ons huis terug te zien en heb ik ook doorgetrokken naar het balkon door velvet pallet-kussens aan te schaffen. Heerlijk om hier zacht in neer te ploffen na een dag werken.


Eigen ‘pluktuin’

Sinds vorige week is het (naast veel chillen) ook tijd voor een nieuw project op ons balkon. Tegenover de zithoek ben ik een eigen ‘pluktuin’ begonnen. Hier wil ik mijn eigen plukbloemen laten groeien. Ik ben heel benieuwd of dit uiteindelijk gaat lukken…


En nu hopen dat het een zonnige zomer wordt, zodat ik veel tijd op mijn lievelingsplek kan doorbrengen! 


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!