Herfstvakantietip: Body Worlds Amsterdam + kortingscode!

Het staat nog steeds op mijn ’to-do’ lijstje .. een bezoek brengen aan Body Worlds Amsterdam.

Body Worlds Amsterdam neemt je mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. Met meer dan 200 echte geplastineerde lichamen, leert Body Worlds je alles wat je ooit wilde weten over je eigen anatomie en welke effecten je gezondheid heeft op je geluk en vice versa.

De zoektocht naar liefde en geluk domineert ons leven, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn of niet? En wat is het effect van geluk op ons lichaam? Body Worlds: The Happiness Project zoekt het antwoord op deze vragen in de acht verdiepingen tellende tentoonstelling. Onze stemming kan onze gezondheid beïnvloeden, dit is vervolgens zichtbaar in ons lichaam. Ontdek de geheimen van het lichaam en leer over de functies vanuit een uniek perspectief.

Tekst komt van website van Body Worlds

Hoe tof is dit om in de herfstvakantie te bezoeken? Ik las op de website van Body Worlds dat je de tentoonstelling al kunt bezoeken met kinderen vanaf 6 jaar. Ze geven op de website veel tips over een bezoekje met kinderen.

Om een bezoekje aan Body Worlds nog aantrekkelijker te maken, het zijn immers dure tijden, zag ik op de website van Stoptober een kortingsactie voorbij komen. Je krijgt nu 30% korting op je toegangskaartje. Wil jij 30% korting op 2 tickets bij Body Worlds Amsterdam? Ga naar https://www.bodyworlds.nl/tickets/ gebruik in de winkelmand bij afrekenen de kortingscode STOPTOBER30 en dan wordt jouw 30% korting verrekend. De actie is in principe geldig tot en met 30 november 2022.

Zijn jullie wel eens bij Body Worlds geweest? En wat was jullie ervaring?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!