DIY: Tandenborstelbeker van de kringloop

Ik heb een haat-liefde verhouding met een tandenborstelbeker. Het is praktisch en staat lekker opgeruimd maar van de andere kant kan ik ook nooit echt een leuke tandenborstelbeker vinden.

Vandaag bij de kringloop liep ik tegen een basic witte tandenborstelbeker aan waar mijn oog op viel. Ik had meteen een leuk DIY-projectje in mijn hoofd om nu eindelijk eens een leuke tandenborstelbeker te maken. Ik mocht hem meenemen voor 30 cent en je snapt dat ik hem voor die prijs natuurlijk niet kon laten liggen.

Thuis heb ik hem allereerst goed schoongemaakt en afgewassen zodat ik zeker wist dat hij helemaal schoon was. Een tijdje geleden kocht ik een lettertang bij de HEMA voor 10 euro en deze heb ik gebruikt bij dit DIY-project.


Wat heb je nodig?

• Een basic tandenborstelbeker naar keuze
• Lettertang; ik heb die van mij gekocht bij de HEMA
• Anddd that’s ittttttt!

Ik zag een tijdje geleden een zeeppompje voorbij komen met de tekst ‘Wash your hands, you dirty hippie’ en ik vond deze zin meteen zo leuk dat ik hem een beetje heb aangepast en vervolgens heb gebruikt voor mijn tandenborstelbeker.

En zodra je de tekst die jij graag op je tandenborstelbeker heb gemaakt met je lettertang is het enige wat je nog te doen staat het recht (of juist scheef als je dat leuk vindt) op je tandenborstelbeker te plakken. Easy peasy en toch een onwijs leuk resultaat.

Een mega simpele DIY maar ik ben voor het eerst in mijn leven blij met een tandenborstelbeker haha. Gelukkig kan ik blij worden van alle kleine dingen want wie had ooit verwacht dat iemand zou zeggen blij te worden van zijn tandenborstelbeker … Kleine herinnering ‘Brush your teeth you dirty hippie’.


2 Comments Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!