De Stay @ Home Blogbox van RVG

We zitten inmiddels in Oktober en de zomer lijkt echt alweer mijlenver achter ons te liggen. In juli ontving ik de Stay @ Home Blogbox van RVG met hierin 5 producten van toffe bedrijven. Benieuwd wat er in de blogbox zat en wat mijn ervaring is met deze producten na 2 maanden gebruik? Lees dan snel verder.


Double Waterproof – Kaartspel

Dobble is een observatie – en snelheidsspel waarbij alle spelers gelijktijdig spelen. Er zijn 30 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan. Je kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie je ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen. Vervolgens mag je een kaart nemen, een kaart plaatsen of een kaart afleggen volgens de regels van de verschillende mini-spelletjes die je kan spelen. Zie jij als eerste het identieke symbool? 

Mijn ervaring? Dit is echt zo’n spelletje wat je keer op keer kunt blijven spelen. Wij hebben twee verschillende varianten geprobeerd en beide riepen ze het nodige fanatisme op, hahaha!


HG Producten


Deze blogbox voelde erg zwaar aan en tijdens het uitpakken wist ik direct waarom .. zes fijne producten van HG. Na twee maanden gebruik kan ik zeggen dat ik onwijze fan ben van de hygiënische toiletgel en de hygiënische toilet-ruimte alledag spray. Eventjes een snelle clean-up van ons toilet in een handomdraai. Ze zijn bijna nu driekwart leeg en dus moet ik snel naar de winkel om niet met lege handen te komen staan, haha!


SIGG Hot & Cold Glass


Het derde product uit deze blogbox is het Hot & Cold Glass van SIGG. Ik las in de gebruiksaanwijzing dat wanneer je kokend water in de fles zou gieten, dat het dan gemakkelijk tot 8 uur warm zou blijven.

Tijdens mijn ochtenddiensten op mijn werk neem ik hem vaak mee. Ik stap dan om 6:15 uur in de auto en moet dan ongeveer een half uurtje rijden. Ik vind het dan heerlijk om hier een theetje in mee te nemen. Omdat hij heerlijk warm blijft kan ik gedurende mijn dienst steeds slokjes nemen van mijn warme thee. Of hij echt 8 uur warm blijft? Geen idee … dan is hij al op! Haha!


LOOkX – Derma skin polish pads


Deze pads van LOOkX zijn voor mij ook echt een succes. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een redelijk luie make-up verwijderaar en crèmepjes smeerder ben .. jup guilty! De doordrenkte pads verwijderen dode huidcellen op huidvriendelijke wijze en laten een gezonde, stralende huid tevoorschijn komen met zichtbaar minder rimpels en voelbaar meer stevigheid.

In de avond haal ik eerst mijn make-up eraf en daarna reinig ik mijn gezicht, hals en decolleté met deze pads. Ik vind ze erg fijn aanvoelen. Ik moest in het begin een beetje wennen omdat je huid nadien enkele minuten wat stroever aanvoelt maar na deze tijd voelt hij heerlijk zacht en schoon. Aanrader!


Jewels with Flair


And last but not least … deze prachtige oorbellen van Jewels with Flair. Toen ik het doosje opende en deze oorbellen zag, dacht ik meteen: ‘Deze passen echt perfect bij een vriendinnetje van me!’

Ik draag de laatste tijd vooral goudkleurige sieraden en wist dus dat ik ze zelf te weinig zou gaan dragen en dat vond ik heel erg zonde van deze prachtige oorbellen. Een uniek ontwerp met sprankelende druppels van Swarovski Elements. De kleur van de Swarovski druppels stralen je werkelijk tegemoet door de helder blauwe kleur en de schitterende facetten. Prachtig!

Ik vind het zo leuk om te zien dat m’n vriendinnetje ze draagt met heel veel plezier en laatst toen we koffie aan het drinken waren vertelde ze me: ‘Ik krijg zoveel leuke complimenten over deze oorbellen en vooral als de zon er net op valt’. Dit vind ik dan onwijs leuk om te horen.

RVG nogmaals bedankt voor het toezenden van deze toffe blogbox en alle mooie bedrijven die ik op deze manier heb mogen ontdekken. Helemaal leuk!

Wat vinden jullie het leukste item uit deze blogbox? Ik ben benieuwd!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!