De leukste webshops van Zwollenaren (oké en stiekem omstreken..)

De foto die wordt gebruikt als omslagfoto is van: Inpakfeest.nl
Joehoee.nl
”De herinneringsbox is echt mijn favoriet! De laatste tijd mag ik deze boxen dus veel maken als kraamcadeau maar ook vaak als iemand is overleden, wat ik ook heel bijzonder en een prachtig idee vind.”

De Bigondier
”In mijn webshop verkoop ik mooie wijnen die ik persoonlijk selecteer en maak ik mensen blij met mooie bijpassende gerechten. Vaak zijn deze bereid op de barbecue. En juist dat is zo leuk!” – Erwin Dragt
Studio Knottie
”In mijn webshop vind je de uniekste handgemaakte producten met een touch of Natasja in elk product. Naast alle unieke handgemaakte producten vind je de mooiste (ook handgemaakt) lakzegels van de beste kwaliteit.”
Beebs ’n Beads
”Ik maak alle producten zelf met de hand. En de producten kunnen worden gepersonaliseerd, de naam van de baby kan aan het product en de kleuren/vormen van de kralen kunnen gekozen worden. Mijn favoriete item uit mijn webshop? Een speenkoord met naam. Echt een musthave wanneer je baby een speentje heeft, maar ook een leuke eyecatcher!”
Het Uilennestje
”Wij zijn Het Uilennestje Geboortekaartjes, we bestaan uit een team van vier dames die met veel plezier de leukste geboortekaartjes ontwerpen. Onze ontwerpers maken elk kaartje op maat, naar aanleiding van de wensen van de klant. De klant heeft persoonlijk contact met de ontwerper en krijgt advies om zo samen tot het gewenste kaartje te komen. Dit maakt elk kaartje uniek en dat allemaal zonder meerprijs.”
Hout Plank
”De producten die ik verkoop zijn persoonlijk en uniek. Je kunt bijvoorbeeld een eigen tekst of naam toevoegen. En alles is met liefde gemaakt en ingepakt zodat je een tof origineel cadeau hebt! Op dit moment zijn de planken met plattegrond van een dorp of stad erg populair. En ook de planken met een illustratie van een huis worden veel besteld. Ik teken dan het huis van een foto na en brand het op de borrelplank. Superleuk als cadeautje voor een housewarming! Of gewoon voor jezelf”
Beadz en Baby
”Ik verkoop handgemaakte producten voor baby en kids zoals speenkoorden, bijtringen, rompers en mutsjes met naam bedrukt en ook zijn er leuke speentjes beschikbaar. Het geheel zelf samen stellen van een item maakt Beadz en Baby wel echt uniek. Er zijn maar een aantal standaard items die op de webshop staan maar grotendeels kan je ze zelf samenstellen. Dat maakt jou item uniek!”
Onweijsleuk
”Onweijsleuk is de webshop waar je duurzame, unieke en hippe woonaccessoires kan shoppen. Wij zijn altijd opzoek naar betaalbare en bijzondere decoratie items voor in huis. Het assortiment wordt continue aangevuld en regelmatig vernieuwd om jou te voorzien van de mooiste woonaccessoires. Creëer een sfeervol en gezellig huis met de woonaccessoires van Onweijsleuk”

Website
4-Heroes
”Zo leuk om met mijn uit de hand gelopen hobby zoveel baby’s van bijtringen, speenkoorden en babygyms te mogen voorzien! Als ik dan een foto krijg van zo’n lief kleintje met mijn producten… Smelt!!”

Website
StipStyling
”We worden altijd blij van de gedachte dat we een vintage meubel, dat vaak al meer dan 60 jaar dienst heeft gedaan we weer zo goed als nieuw mogen maken voor tenminste nog eens 60 jaar. Dat is best duurzaam:)”
Houtje Touwtje
”Houtje Touwtje is een creatieve webshop van het stel Loes en Rogier. Zij knoopt, hij zaagt. Met ons motto ‘Even niet denken, maar doen’ stimuleren wij jong en oud om te beginnen aan een creatieve hobby. Hiervoor hebben wij diverse doe-het-zelf pakketten en workshops ontwikkeld.”
E K O de P E K O
”Ik heb een leuke kinderwebshop waar duurzaam en fairtrade de belangrijkste ingrediënten vormen. Je kunt hier (nu nog) veel kinderkleding vinden, maar ook speelgoed, tassen en hydrofiele doeken. Bijna alles heeft het hoogste GOTS-keurmerk, de hoogste waardering die een webshop in Nederland kan hebben als het gaat om duurzaamheid, biologische en fairtrade-eisen.”LITTLE BYBA
”Gepersonaliseerde kraamcadeaus, die vind ik het allerleukst om te maken! Zoals speenkoorden, teddy maantjes, hydrofiel doeken en meer, allemaal met naam! Daarnaast heb ik een inkoop verslaving voor Bibs & Frigg speentjes, er zijn te veel leuke kleurtjes!”Hippe Gifts
”Bij Hippe Gifts shop je veel (kraam)cadeaus, houten speelgoed, knuffels en nog veel meer cadeaus. Ook verkoop ik veel producten van bekende merken zoals Little Dutch, Fresk, Trixie en Bibs spenen. Veel producten zijn te personaliseren met naam en eventueel andere gegevens. Een gepersonaliseerd cadeau geven maakt het extra bijzonder waardoor het cadeau wat jij geeft uniek is. Een beetje Zwolle voor je kleine baby? Ik heb een eigen lijn My Rox. Dit zijn unieke slabbers met 4 bekende Zwolse gebouwen. Knoeien tijdens het eten maakt niet meer uit, de slabber heeft een handig opvangbakje. Zo blijven de kleren van je kleintje schoon tijdens het eten.”De Wonderzolder & Liefs van Lauren
”Wij zijn Elline en Willemien, 2 nichten die samen 2 webshops hebben. We runnen samen: De Wonderzolder en richten ons daarmee op duurzaam kinderspeelgoed en servies. En we hebben een webshop die zich richt op lieve en mooie (troost) cadeautjes. Hierin hebben we ook speciaal aandacht voor kinderen en kinderen die gemist worden; Liefs van Lauren. Wat ons uniek maakt? We werken met 2, soms 3 meiden in de dagbesteding. Allemaal met een eigen verhaal waardoor werken binnen een regulier bedrijf niet mogelijk is. Maar wat heel goed past bij ons en ons bedrijf. Met De Wonderzolder willen we al spelend de wereld een beetje mooier en eerlijker maken. Met Liefs van Lauren richten we ons op rouw en troost producten. Een deel hiervan maken we zelf of laten we maken waardoor er een unieke collectie aan het ontstaan is. Daarnaast hebben we ook veel boeken over rouw en geven we graag gericht advies wat past in een situatie. Liefs van Lauren is ontstaan na het overlijden van het dochtertje van Willemien en hierdoor weten we van dichtbij wat rouw is en met jou en je gezin doet.”

Missen jullie nog iemand in dit fijne rijtje? Laat het me dan zeker even weten! ^^


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!