De Feestdagenbox ‘Culinair Wonen’ – RVG Blogbox

Onlangs kreeg ik een berichtje van RVG Media met de vraag of ik de ‘Feesdagen-Blogbox’ wilde ontvangen en je snapt natuurlijk dat ik hier meteen ‘JAAAAA’ op moest zeggen. Even in een notendop het concept van de BlogBox: Het idee is dat ik mag kennismaken met nieuwe producten en/of merken en dat ik jullie dit mag laten zien. Helemaal leuk omdat ik zelf ook van te voren niet weet wat er allemaal in de BlogBox te vinden is. 

Je snapt natuurlijk dat ik niet kon wachten om de BlogBox te unboxen en ga jullie vandaag meenemen in deze te toffe inhoud die mijn laatste dagen van 2021 NOG leuker gaan maken.

Nedis – Griddle Tappanyaki

Ik hoorde onlangs dat 41% van de Nederlanders gaat gourmetten met kerst en ik moet eerlijk toegeven dat ik dit ook wel eens heb gedaan. Iedereen kan klaarmaken wat hij of zij lekker vindt, je tafelt lekker lang en je staat niet urenlang in de keuken (eigenlijk best ideaal, haha). In de Blogbox zat deze XXL Teppanyaki-bakplaat van Nedis. Het is dat we deze kerst maar een klein gezelschap mogen uitnodigen maar je hebt met een plaat van 90 centimeter ruimte voor de gehele familie, haha.

Schoonmaakpakket – HG

Lekker bakken en braden is super leuk met kerst maar die geur .. ik heb altijd het idee dat je het drie weken daarna nog in huis en in je kleding ruikt. In de Blogbox zat van HG een schoonmaakpakket met o.a. HG tegen nare geurtjes in textiel. Ideaal voor kleding die bijvoorbeeld bij het gourmetten is gedragen, niet meer fris ruikt maar nog niet in de wasmachine hoeft. Kijk, dat is ideaal.

Ik ga hem ook proberen in ons nieuwe huis. De trap heeft vloerbedekking en om deze even een frisse touch-up te geven ga ik hem insprayen met deze spray. Ik ben heel erg benieuwd of dit ook gaat werken. Wellicht heb ik dadelijk weer een heerlijk fris ruikende trap.

Champagne- & Wijnkoeler – Bubalou

Met kerst hoort er een heerlijk drankje bij. Op dit moment drink ik enkel nog alcoholvrije drankjes (lees: kinderchampagne van de Hema, haha) maar die smaakt me toch net even wat lekkerder als hij lekker koel is en wordt geserveerd in deze toffe koeler van Bubalou.

De 1-bottle Champ is een unieke en speelse wijnkoeler in de vorm van een champagnekurk die niet alleen stijlvol, maar ook ontzettend praktisch is. De 1-bottle Champ is beschikbaar in drie kleuren. De top is van kurk. Door de weerbestendige materialen kun je de wijnkoeler zelfs het hele jaar buiten op je terras of op je balkon laten staan. Maar binnen in je keuken of eetkamer staat de wijnkoeler ook erg goed!

ART – Sodastream

Hier was ik al een heeeeele tijd zo benieuwd naar .. een SodaStream en stond ook al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik was dan ook heel aangenaam verrast toen ik de BlogBox opende en ik deze toffe SodaStream in retro design zag zitten. Tof!

Deze “ART” versie van SodaStream is niet alleen bijzonder door de unieke hendel en het tijdloze retro design, maar ook door de innovatieve, gepatenteerde Cylinder Quick Connect (CQC) technologie. Hiermee wordt de koolzuurcilinder met slechts één klik op het bruiswatertoestel aangesloten. 

Want met deze blikvanger voor de keuken creëer je niet alleen heerlijke bruisende drankjes maar bespaar je ook nog eens veel plastic afval. Het perfecte cadeau voor de feestdagen voor wie design en duurzaamheid waardeert. 

Zoutsteenlamp – Pure By Me

Een van mijn favoriete lampjes in huis is mijn zoutlampje die momenteel een mooi plekje in de woonkamer heeft. Nu we over drie weken gaan verhuizen naar ons nieuwe huis en Jip hier zijn eigen kamertje krijgt, zat ik echt in dubio waar ik het zoutlampje zou gaan neerzetten. Ik wilde hem heel graag in de woonkamer houden omdat ik hem zo’n fijn licht vind geven maar wilde hem ook graag gebruiken om Jip ’s nachts te kunnen verschonen en hem rustig in te kunnen laten slapen…. twijfels! Maar toen …

In de Blogbox vond ik een prachtige zoutsteenlamp! Wat ik nog niet wist is dat een zoutlamp ook wel een zuiverende lamp wordt genoemd. Zoutsteen heeft een reinigende werking en zuivert de lucht onder andere van stof en allergenen.

Deze zoutsteenlamp van Pure By Me (weegt zo’n 2 a 3 kg) geeft niet alleen een prachtige sfeer in het interieur, maar heeft dus ook vele gezondheidsvoordelen.

Dankjewel RVG Media en alle bedrijven die deze BlogBox tot stand hebben gebracht. Ik ga heerlijk genieten van alle toffe items. Ik wens jullie allemaal heeeeeele fijne kerstdagen en een onwijs gelukkig en gezond 2022!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!