Cowgirl! De nieuwe Caprock-collectie van Wolky

Ik ben van mening dat schoenen mede een outfit kunnen maken of kunnen ‘breken’. In het voorjaar en in de zomer ben ik van fan een leuk slippertje of een mooie gymschoen en in het najaar en in de winter kan ik onwijs blij worden van mooie laarzen.

Vorig jaar begon de trend met de cowboylaars en ik moet eerlijk toegeven ik was meteen verliefd op deze trend. Ook Wolky heeft hierop ingespeeld met hun model Caprock en deze mocht ik testen. Je kunt begrijpen dat je mij stiekem niet blijer kan maken, hihi!

Ik maakte kennis met Wolky op de RVG Panel Day eind september en mocht mijn eerste paar hier meenemen. Ik koos Caprock in glanzend antraciet. Ik trok ze aan en voelde me meteen een stoere cowgirl op zoek naar avontuur.

Door de extreem flexibele zool en doordat de schoen met leder is gevoerd voelde deze laars meteen heel fijn om mijn voeten. Wat ik heel erg fijn vind is dat de hak (maar) 5 centimeter hoog is waardoor ik er gemakkelijk een hele dag op kan lopen zonder pijn te krijgen aan mijn voeten.

Ik vind deze cowboylaars er gewoon echt heel stoer uitzien en doordat het glanzend ook meteen chique. Voor mij de ideale mix.

Ik postte een foto op Instagram (deze) waarop ik mijn nieuwe Wolky laarzen droeg en dit werd ook door Wolky gezien. Er ontstond een leuk gesprek en hierin kwam naar voren dat zij het erg leuk zouden vinden als ik een keer naar hun filiaal in Zwolle zou komen om een mooi paar uit te zoeken. Helaas gooide de tweede Corona-golf roet in het eten en heb ik op hun website nog een mooie paar mogen uitkiezen. Deze keer ging natuurlijk weer voor de stoer Caprock collectie en nu voor de variant cognac leer.

Zoals jullie weten ben ik echt helemaal dol op de herfstkleuren en de kleur van deze laars is ZO mooi! Een stoere en elegante laars die je kan matchen met heel veel verschillende outfits.

Even wat algemene informatie over deze prachtige cowboylaarzen. Trek deze prachtige laars aan en je waant je direct in het Wilde Westen. De laars heeft een uitneembaar voetbed en is geschikt voor eigen steunzolen. Hij is geheel met leder gevoerd en gemaakt van geborsteld leer. De prijs van de laarzen is €189,95 en zijn zowel te koop in de Wolkyshops als online op hun website.

Mix and Match!

Zoals ik al schreef zijn deze toffe cowboylaarzen met heel veel verschillende outfits te combineren.

Op deze eerste foto heb ik de cognac-leren cowboylaarzen gecombineerd met een jurkje en een panty. Waardoor de ‘girls-look’ door het jurkje toch een stoer randje krijgt. Ook op de tweede foto zorgt de laars voor dit effect.

Op de derde foto heb ik de antraciet glanzend laars gecombineerd met een kort leren broekje en een panty. Dit maakt de outfit in zijn geheel heel stoer. Doordat ik hem draag met een corduroy blouse maak je het geheel weer iets vrouwelijker.

Wat vinden jullie van deze trend? En van deze stoere cowboylaarzen van Wolky? Ik ben benieuwd!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!