Aluminium wandcirkels: Een feestje op je muur!

Vorig jaar, en wellicht weten jullie dit nog wel, mocht ik een foto op canvasdoek uitkiezen bij FotoCadeau. Ik koos uiteindelijk voor een foto van fotografe Hannah Lemholt en ben nog altijd super blij met deze print. Onlangs hebben we onze slaapkamer een fris kleurtje gegeven en nu komt het canvasdoek boven ons bed nog mooier uit.

Nu werd ik opnieuw benaderd door FotoCadeau omdat ze allerlei nieuwe producten hebben toegevoegd aan hun website. Onder andere prachtige wandcirkels op aluminium, Forex / kunststof plaat, karton en fotobehang.
Ronde foto’s zijn momenteel helemaal hot en daarom wilde ik natuurlijk heel graag zo’n wandcirkel toevoegen aan mijn interieur.

Ik ging op zoek naar plekjes in mijn huis die wel een voorjaarsupdate konden gebruiken en kwam uit op onze hal. We wonen momenteel in een huurhuis omdat we ons droomhuis hier in Zwolle nog niet gevonden hebben. Een fijn plekje, dichtbij de stad maar oh, oh, oh die bruine kozijnen zijn me een doorn in ’t oog. Door middel van accessoires probeer ik de hal toch een fijne touch te geven.

Ik heb uiteindelijk voor twee verschillende wandcirkels op aluminium gekozen in verschillende maten.

In de hal, waar je binnenstapt zodra je ons huis binnenkomt, hangt nu Henri het Hert. Er hing voorheen een zwart schilderij met een polygon hert maar dit maakte de ruimte wat donker. Het hert mocht blijven maar dan wel op een mooie aluminium wandcirkel. We kozen ervoor om hier een doorsnede van 60 cm aan te houden zodat hij perfect op onze muur past.

De tweede wandcirkel die ik uitkoos is er een van mijn jeugdheldin Pippi Langkous (oké, stiekem ben ik nog steeds Pippi-fan). Voor deze wandcirkel nam ik een kleinere afmeting, 30 centimeter, omdat ik hem graag op mijn wandplank wilde zetten. Je kunt wandcirkels dus op verschillende manieren in je interieur toepassen.

René is echt het meest fan van Henri en ik ben onwijs blij met Pippi in mijn interieur. Wat zouden jullie graag op een wandcirkel laten afdrukken en op welke plek in je huis zou zo’n wandcirkel perfect passen? Ik ben benieuwd!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!