4x nieuwe kerstfilms die binnenkort op Netflix verschijnen

Een kop warme thee, dekentje op de bank en een van deze nieuwe kerstfilms aan op Netflix .. genieten! Niet is leuke dan aftellen naar de kerstdagen met een gezellige kerstspecial van All You Need is Love of een romantische kerstfilm op Netflix.

Falling For Christmas

Lindsay Lohan maakt haar glorieuze comeback, in een kerstfilm dan nog wel, en alleen daarom moeten we ‘Falling For Christmas’ zien. Ongetwijfeld cheesy, barstensvol clichés en hoogst voorspelbaar, maar daarom niet minder leuk om te kijken. Deze film staat op dit moment al online op Netflix.

Christmas on mistletoe farm

Deze Netflix kerstfilm vertelt het verhaal van een weduwnaar die een boerderij erft net voor de feestdagen. Hij kan moeilijk wennen aan het dorpsleven, daarom bundelen zijn kinderen hun krachten om met hun vader op de boerderij te blijven wonen.

Christmas with you

En over cheesy plotlijnen gesproken: de familiekomedie ‘Christmas With You’ wint vast geen Oscar, maar staat garant voor een gezellige avond. De film volgt een popster die inspiratie zoekt voor een kersthit en de kerstwens van een jonge fan vervult om haar te ontmoeten. En dan vindt ze de ware liefde.

De familie Claus 3

En de film waar ik zelf misschien wel het meest naar uit kijk. Neem een pauze van de Amerikaanse en Scandinavische films op Netflix en laat je net als de rest van de wereld inpakken door deze Belgisch-Nederlandse (!) kerstfranchise met onder andere Jan Decleir in de hoofdrol. De plot van deze vervolgfilm: opa Noël en zijn kleinzoon Jules moeten het kerstfeest stiekem regelen vanop vakantie, maar dan ontdekt kleine zus Noor hun geheime kerstwereld…

Naar welke film zijn jullie het meest benieuwd?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!