10 tips voor leuke vaderdagcadeautjes

Op zondag 21 juni 2020 is het alweer zo ver; Vaderdag! De dag om je vader, schoonvader, liefste papa voor je kinderen (en ga zo maar door) in het zonnetje te zetten.

Een cadeautje voor een man kan soms best moeilijk zijn en daarom deel ik vandaag 10 tips voor leuke vaderdagcadeautjes met jullie.


Leren schort met naam of opdruk

Wat ik echt een heel tof cadeau vind voor alle vader’s die graag kokkerellen is een kwalitatief goed leren schort die je helemaal kunt personaliseren met bijvoorbeeld de naam van je vader. Van barbecueën tot poffertjes bakken, je vader kan de show stelen en alles smaakt opeens 10x zo lekker.
Prijs: € 89,95


Leren toilettas met naam of opdruk

Mijn ouders gaan geregeld samen op vakantie of een dag naar de sauna en ik weet dat mijn vader helemaal geen toilettas heeft. Daarom krijg mijn vader, ik hoop dat hij dit niet leest, deze toffe leren toilettas van mij cadeau met Vaderdag. Hiermee kan hij zijn toiletspullen netjes bij elkaar houden en heb hem laten graveren met zijn initialen. Het personaliseren was mega makkelijk. Ik ben benieuwd hoe mijn vader op dit toffe cadeau gaat reageren.
Prijs: € 49,95


Mooie wijnkaraf

Is je vader een echte wijndrinker? Wijn drinken wordt nog leuker met mooie wijnaccessoires. Hoe chique staat het wanneer je tijdens het eten een mooie wijnkaraf op tafel hebt staan. Ik denk dat dit een heel geschikt cadeau is voor een echte wijndrinker. Wellicht kan je er ook nog een lekker kaasje of worstje bij geven.
Prijs: €15,49


Sokken met een foto van jezelf

Ik vind vrolijke sokken bij mannen zo leuk en kunnen een outfit helemaal afmaken. En hoe leuk is het dan om sokken met jou hoofd (of een foto van jullie samen) af te laten drukken. Nog een leuke bijkomstigheid; zo kan hij op zijn werk, bij zijn vrienden en tijdens het sporten bijvoorbeeld altijd aan je denken, haha!
Prijs: € 19,95


Bierbrouwset

Is je vader dol op een biertje? Hoe leuk is het dan dat hij zelf zijn bier kan brouwen! Ik zag dat heel veel verschillende bedrijven bierbrouwpakketen aanbieden in allerlei verschillen varianten; dus zoek op internet even de smaak die je vader het allerlekkerste vindt. In een bierbrouwpakket zit alles wat je nodig hebt om een vat van 5 liter pils te maken; hoe tof is dat?! Cheers!
Prijs: € 34,95


Rituals Hammam

Net als iedere vrouw kan je volgens mij ook veel mannen verwennen met een pakketje van Rituals. Zelf vind ik de Hammam-lijn hiervoor heel geschikt. Deze lijn is op basis van rozemarijn en eucalyptus waardoor hij lekker fris en ‘sauna-achtig’ ruikt. Heerlijk! De bewaardoos kan hij vervolgens weer gebruiken om iets in op te bergen bijvoorbeeld die kabeltjes die voor jou een doorn in het oog zijn en door het hele huis slingeren, haha.
Prijs: €29,90


Hamburgerpers

Is je vader (of schoonvader, papa van je kinderen) dol op barbecueën? Bij een zomerse barbecue mag een zelfgemaakte hamburger niet ontbreken natuurlijk. Op internet kwam ik deze handige hamburgerpers tegen en dit lekker me echt een ideaal Vaderdagcadeau. Hij helemaal in z’n nopjes door zich chefkok te voelen en jij lekker genieten van een verse en zelfgemaakte hamburger. Ik zeg ‘win-win’.
Prijs: 16,99


Pizzasteen voor op de barbecue

Aansluitend op de hamburgerpers heb ik nog een ideaal ‘win-win’ cadeautje. Een pizzasteen voor op de barbecue. Doordat je de steen eerst opwarmt en daarna de pizza erop legt, krijg je een heerlijke krokante pizza. Ik zie de fijne zomeravonden als voor me. Flesje wijn, kaarsjes aan en een zelfgemaakte pizza. Ge-nie-tennnn!
Prijs: €23,95


Sportkleding

Een cadeautje wat het volgens mij altijd goed doet is sportkleding. Beoefend je vader (schoonvader, etc) een bepaalde sport, dan is het extra leuk om daarvoor wat kleding of accessoires aan te schaffen.


Tafeltennisset met uitschuifbaar net

Ready, set, GO! Hoe leuk is het om samen een spelletje te spelen en strijd om de winst. Met een tafeltennissetje kan je je eigen tafel omtoveren tot een tafeltennistafel. In de set zit een verstelbaar net, 2 batjes en balletjes zodat je meteen kunt spelen. En ben je klaar? Dan berg je het gemakkelijk weer op. Ik vind het een mega leuk hebbedingetje.
Prijs: 29,99


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!